bloglovin -

Min helg med älskling<3<3<3<3

Nu har älsklinen åkt hem :( as tråkigt ju, saknar henne som bara den :( är jobbigt att hon måste åka hem är synd osm fan att hon inte kan stanna här längre. Fast hon flyttar antagligen snart hit =) fatta att det kommer bli skönt :D hehe.
Älskar dig jätte mycket min käraste älskling Jenny<3<3<3<3<3<3<3<3<3=D

Jag och min lilla söta gulleplutt kollade på en film som heter The Ring och The Ring 2 igår, dom va verkligen as bra tycker jag, gillar man skräck så borde man se dom tycker jag faktiskt.

Igår så va jag och min älskling på öppethus på min skola :D va kul men ändå seg för va inte så mkt folk där.. Thomas petetsson va där med kul ju :p

Vi passade även på att gå runt lite när vi hade öppet hus så när vi kom in på ip så vi en dragracing bil =) as cool va den. Daniel hette han som äger den å han startade faktiskt upp den för oss som va å kollade på den med :) va riktigt gött ljud i den ;) hela kroppen skakade när bilden gick på tomgång å sen när han gasade på lite jaa då jävlar gjorde det ont i öronen.
hehe, hur som helst så är det hallands snabbaste bil så det säger det mesta faktiskt ;) den går från 0 till 100 på lite mindre än 1 sekund :O och det är väll inte så dåligt? ;) 

Men nu tag jag å lägger upp lite bilder från öppet hus i skolan!!!

Nya saab 95


Detta är den bilen som jag skrev om nyss :P (teamet heter enox racing)




Några i min klass =)



Skönt med fredag nu :)

Äntligen är det fredag :P hehe, älsklingen kommer idag så ska hämta upp henne senare ikväll när hon är framme =) får hoppas att resan går bra för all snö menar jag så hon hinner med bytet i gbg :)

Kom hem från skolan ca 11 idag :D gött som fan, vi fick sluta tidigare bara för att vi skulle städa hela verkstaden å det gjorde vi faktiskt snabbt ändå, plus att vi har ju öppethus på skolan imon :D så va skönt att få sluta nu.

Ska snart ta och gå och duscha av mig sen vet jag inte vad som händer mer faktiskt.. blir nog bara att ta det lugnt eller något. Vi får se vad jag hittar på :p just det, martin kanske skulle komma och hjälpa mig lite med körkortet oxå =D

Vad ska ni hitta på idag/ikväll? =D

Någon som vet någon bra film?

Tjena alla, nu vill jag ha lite film tips från er =) för har inte något att göra ikväll typ så blir nog att kolla film :P Så kom med en massa förslag så är ni snälla. Spelar inte någon roll vad det är för filmer bara dom är bra ;)

Nu ska jag ta och kolla lite på tven å prata med min älskling i telen<3<3<3
Vi hörs senare idag kanske =) ha de gött så länge.


Igår :P

Igår va jag ute med martin lite :P hehe, bytade även till vinterdäck på min bil =) duktigt va?
Tog lite bilder när det snöade med å nu idag tog jag oxå några bilder :P vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske blir att man drar ut igen? Men vet inte ännu så få se hur det blir med det.

Bilder från igår.




Bilder från idag.



Hampus dop =)

Va ett tagsen nu som jag va på detta dopet men har inte haft tid att lägga in bilderna eller att göra något inlägg så här kommer några bilder från dopet :p hehe












Startade upp en motor...

Idag i skolan startade vi upp en B18 motor som vi nyss har renoverat =) Första starten är detta :P hehe
Gick ganska bra ändå för första starten =) lyssna, kolla å njut ;) hehe
För er som undrar vilka det är på klippet så är det våra lärare.
(Glenn till vänster och Bo till höger)



Kuggade :(

Kuggade på uppkörningen idag :O fattar inte hur :O körlärarna säger ju att man ska ge lastbilarna svängrum om dom ska svänga... å jag gav en last bil svängrum men bara för att jag gjorde det så blev jag kuggad :O jävla sur fi..a jag fick...

Aja får ju en annan nästa gång iaf så då kommer jag klara det :D haha


Älsklingen har åkt hem :'(<3<3<3

Nu sitter min älskling på bussen hem till sig :( fan as tråkigt.. blev helt tomt här hemma utan henne :O hon har ju vatt här i en vecka så inte så kånstigt :(<3<3<3 Saknar dig as mycket mitt allt bara så du vet om det<3<3<3<3

Hus som helst så har vi haft en jätte bra vecka med varandra :) vi har faktiskt hittat på ganska mycket, vi va ju på bio på SAW 3D :D den va faktiskt jävligt bra :P men man måste ha sätt alla dom andra filmerna oxå innan man kollar på denna annars kommer man typ inte fatta något xD eller man kommer fatta vad den handlar om men det är typ en fortsättning på alla filmerna xD

Klarade ju inte teori provet heller :( men kommer klara det nästa gång =) imon ska jag ha uppkörning så får hoppas på det bästa :P fast det ska inte va några problem att fixa den.

Nu ska jag prata klart med min älskling i telen så vi hörs =P

älskling<3<3

Bio med bby<3

Snart ska vi dra på bio, längtar :p ska kolla på SAW 3D =) någon som sätt den? Hur som helst så hoppas jag att den är bra =D Efter filmen så blir det att vi drar hem å tar en dusch ovh sen kollar vi antagligen på tv eller någon film :) få se hur det blir..

Nu kommer när som hels min mamma hem från träningen/affären med lite godis till oss :P hehe, snällt ju? Som alla vet så kom min lilla söta älskling till mig i söndags, å hon ska stanna till söndag =D så blir  en riktigt lång helg för hos kan man ju säga =)

En annan sak som oxå är värt att nämna är att jag klarade tyvärr inte teori provet idag :(  men jag hoppas att jag kommer klara det nästa gån för hadde inte så många fel ifrån ;p hehe.


http://janesprivata.blogg.se/images/2009/021_38940178.jpg